INFORMACIÓ SERVEIS

 

 INFORMACIÓ SOBRE ELS SERVEIS DEL CENTRE:

 

TRANSPORT ESCOLAR: és un servei compartit amb els alumnes del CEIP Sant Lluís. Aquest servei esta ofertat només per alumnes d'educació primària que viuen a més de 3km de l'escola. Si sobren places, s'oferten als alumnes d'educació infatil que ho hagin sol·licitat.

Consulteu els següents documents sobre les normes i funcionament del transport escolar, especialment si en sou usuaris.

NORMATIVA TRANSPORT

DÍPTIC TRANSPORT ESCOLAR PÀG. 1

DÍPTIC TRANSPORT ESCOLAR PÀG.2 

COMPROMÍS USUARIS

 

MENJADOR: és un servei compartit amb els alumnes del CEIP Sant Lluís i es realitza a les dependències d'aquella escola. Entre 3 ó 4 monitors/es i voluntàries educatives vénen a buscar els fillets/es i els acompanyen en el desplaçament. En el següent documents podeu veure in tríptic informatiu del servei i els preus actualitzats.

triptic_pares_i_alumnes_17-18.pdf

preus_servei.docx

També podeu consultar els menus mensuals, cal dir però, que aquets són orientatius perquè es poden fer canvis segons els productes de temporada i necessitats de la cuina. Us animem des d'aqui a consultar el blog de menjador (secció de blogs) allà hi van penjant el menú de la setmana en curs i també fotografies de com ha anat la setmana, fins hi tot podeu deixar els vostres comentaris.

MEN_MENSUAL_17-18.docx

Informació sobre les senalles ecològiques:

informacio_senalles_ecologiques.pdf

 

ESCOLA MATINERA: es fa a les dependències de l'escola concretament a la sala multifucional ubicada al final del passadís d'educació infantil i està oberta des de les 7'30h.fins les 8'30h. S'encarrrega el mateix personal que el servei de menjador.

 

SERVEI DE GUARDA: es posa quan es fan reunions d'aula o xerrades als centres, per facilitar l'assistència dels pares/mares, es fa en el mateix espai que l'escola matinera i te un cost de 2€ per fiet/a.

 

 

 

Altres