PLANTAM ARBRES

PLANTEM ARBRES 

 

Des de fa molt de temps, el claustre tenia la idea d'aprofitar l'amplia extensió de terreny que té l'escola, per poder-hi sembrar arbres. Finalment, fent un gran esforç econòmic i de personal, s’ha pogut dur a terme amb èxit. Res millor per celebrar l’arribada de la primavera que dedicar la jornada a plantar arbres!

Hem dedicat tot el dia a sembrar diversos arbres: alzines, ametllers, ullastres i diferents arbres fruiters...així com també mates. Hem xalat molt i hem fet molt bona feina.

Volem agrair els consells previs del pare i la mare de na Irene sobre quin tipus d’arbres seleccionar i com distribuir-los; així com també volem agrair molt l’ajuda d’en Pedro, l’avi de na Míriam i na Laia; i d’en Yobi, que han fet un gran feinada càvec en mà per ajudar-nos a tirar endavant l’activitat.

A partir d’aquí podrem treballar moltes coses dins les aules: estudiant els tipus d’arbres, el tipus de fulles i flors que fan, quin cicle tenen,  que necessiten per viure i créixer forts...; i també a fora observant-los i  cuidant-los perquè creixin i donin fruits. 

Altres